Forgalmazza a FAGOSZ

Distributed byf FAGOSZ 
NAGY DESIGN KÖNYV

 

Kattintson a képre .......... Kattintson a képre

Terjedelem: 400 oldal

Formátum: A5, 300 gr műnyomó UV effekt lakkozott, 8 oldalas borító, 115 gr fényes műnyomó belív

Tartalom: Nemzetközi designer bemutatkozás: az egyiptomi Karim Rashid, a francia Philippe Starck, az olasz Massimo Iosa Ghini, a japán Toshiyuki Kita, és tervező társaik és azok tárgyai a világ minden pontjáról. A magyarok közül Kovács Miklós, az Audi A8-as tervezője, Kukorelli Péter és a Kolbászból kerítést tervező stúdió, amely a 4-es metró arculati tervein dolgozik, és a többiek, akik megtervezik életterünket, formálják tárgyainkat, otthonunkat.

Design és erotika, azaz formatervezés testközelben: mindent a szemnek vagy a kéznek is? Csábító képek Réz András érzékletes bevezetőjével.

A NagyDesignKönyv bepillant a különböző terekbe, egyedi megvilágításba helyezi a fényeket, felsorakoztat bútorokat, lámpákat, burkolatokat, textileket, kiegészítőket.

A könyv nemcsak álmodozásra hívja olvasóit, hiszen a fotókon látható asztalok, székek, szekrények, szófák, kanapék, lámpák, szőnyegek, kávés, teás és étkészletek, konyhagépek, porszívók, vázák, gyertyatartók, és a többi tárgy, ami a mindennapokban körülvesz bennünket, többségében elérhető az indexben szereplő forgalmazóknál. Élvezzék a barangolást a design vizuális világában, és mutassák meg partnereiknek, ismerőseiknek is!

A NagyDesignKönyv karácsonyi vagy új évi ajándéknak is szép, hasznos kiadvány.

A NagyDesignKönyv eladási ára: 2990,- forint.

Kiadó: Perla-Press

Szerkesztők: Bakonyi Gyöngyi és Angyalffy Péter

Művészeti vezető: Börzsei Zsolt

Nyomás: Prospektus Nyomda Veszprém